Algemene informatie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het geven van training en coaching aan verschillende organisaties, bedrijven en particulieren. Bij ons is iedereen welkom die toe is aan verandering op het gebied van samenwerking, communicatie en presentatie.
Een hockeyteam dat op het speelveld beter op elkaar ingespeeld wil raken, doet er goed aan om de communicatietraining te volgen. De training geeft inzicht in de verschillende karakters binnen de groep en vergroot hiermee het onderlinge begrip en vertrouwen.
Iemand die onzeker is over zijn voorkomen (voor bijvoorbeeld een sollicitatie), leert tijdens de presentatietraining verschillende technieken voor een goed gebruik van stem en lichaam.
Wij zorgen voor leuke, leerzame en betaalbare trainingen die een blijvend effect hebben op de groep en het individu. De training en coaching worden gegeven op elke gewenste locatie.

Contactinformatie

 085-40 10 929 www.trainjeteam.nl www.trainjeteam.nlLaatste controle: augustus 2021

Postadres
Nieuwe Looiersstraat 36a1017VC Amsterdam

Hulpaanbod

Teambuilding

Train je Team biedt leuke en leerzame teambuilding trainingen voor elk soort bedrijf of groep. De trainingen dragen bij aan een verbetering in de samenwerking en communicatie binnen het team. Daarnaast wordt het onderlinge begrip en vertrouwen vergroot. In ons ruime aanbod vindt u leerzame...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Coaching & Counseling
Vergelijk hulpaanbod