Algemene informatie

Blijf Groep helpt huiselijk geweld te stoppen. We bieden, coördineren en organiseren directe hulp op maat, thuis of in de opvang, aan iedereen die met dit soort geweld te maken heeft. Met onze hulp vinden slachtoffers van huiselijk geweld de kracht om hun leven weer in eigen hand te nemen.

Blijf Groep werkt veilig, toekomstgericht en met open vizier. De Oranje Huizen waarin wij onze hulp bieden zijn niet geheim, wel veilig. Want veiligheid maakt je samen.

Blijf Groep heeft locaties in Noord Holland en Flevoland. De Oranje Huizen bevinden zich in Alkmaar, Amsterdam en Almere. Daarnaast zijn er locaties in Wormerveer en Haarlem.

Contactinformatie

 088-23 42 650 (Receptie) 088-23 42 450 (Hulp, advies en aanmeldingen)Tollensstraat 59a1053RS Amsterdam www.blijfgroep.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Crisisopvang en begeleid wonen

Crisisopvang is voor wie vanwege huiselijk geweld niet thuis kan blijven. Begeleid wonen is voor wie na de crisisopvang (nog) niet terug kan naar huis.

Crisisopvang

We bieden naast tijdelijke veilige opvang ook begeleiding gericht op het stoppen van het huiselijk geweld in het gezin. De cliënt en eventuele kinderen komen tot rust en kunnen zich beraden op de toekomst. Na afloop kan de cliënt naar huis, eventueel met ambulante begeleiding....

Begeleid wonen

Crisisopvang is voor wie vanwege huiselijk geweld niet thuis kan blijven. Begeleid wonen is voor wie na de crisisopvang (nog) niet terug kan naar huis.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Opvangcentrum
Vergelijk hulpaanbod