Algemene informatie

Lezen is van vroeger, lezen is van nu en lezen is van de toekomst. De bibliotheek biedt u een uitgebreide collectie romans, informatieve boeken, jeugdboeken en prentenboeken: gewoon als altijd lekker een bladzijde omslaan en plaatjes kijken. De collectie is ingedeeld in diverse interessegebieden. Zo vindt u romantische verhalen, kookboeken, boeken over gezondheid en over tuinieren bij Lifestyle en detectives, thrillers en computerboeken bij Hoogspanning. En wat wij zelf niet in één van onze vestigingen hebben, kunnen we voor u aanvragen.

Maar de bibliotheek heeft meer dan alleen boeken, het is een plek om kranten en tijdschriften te lezen, voor te lezen aan uw kind, gratis te internetten met uw laptop of tablet via wifi, te chillen en gamen met vrienden, films en games uit te zoeken… en nog veel meer!

De bibliotheek is ook een plek voor ontmoeting met andere lezers, schrijvers en gamers. Er worden lezingen en workshops georganiseerd over tal van onderwerpen en met bekende en minder bekende schrijvers. Jongeren kunnen gamen en de jeugd ontdekt haar talenten in de 100Talentenbibliotheek. Bezoek ook eens ons Digitaal inloopspreekuur.

Contactinformatie

 0251-22 85 91Maerten van Heemskerckplein 31964EZ Heemskerk www.bibliotheekijmondnoord.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Contactpersoon

Hulpaanbod

Leeskringen

Samen lezen is leuker. Met anderen samen een boek lezen is leuk en biedt vaak nieuwe en andere inzichten. Een leeskring is een uitermate geschikte vorm van ‘samen lezen’. Als leeskring kunt u intekenen op het huren van leeskringkoffers. Deze koffers bevatten zeven exemplaren van hetzelfde...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Bibliotheek, Mediatheek
Vergelijk hulpaanbod